Kontakt

proceskonsulent Hanne Bros cvr 29435146

24 47 84 15

konsulent@hannebros.dk

hanne.bros

hannebros

Hanne Bros guider dig

Som proceskonsulent kan jeg guide dig videre i din karriere. Jeg driver mentorordninger, står gerne for din personlige coaching eller planlægger en workshop om f.eks. teambuilding.

Mine kompetencer

    • Stor erfaring indenfor kreative arbejdspladser og organisering af mentorordninger. Både mentor og mentee får glæde af at bidrage til hinandens karriereudvikling.
    • Samtale med dig i centrum. Karrierecoaching kan handle om lederambitioner, arbejdsglæde, iværksætterdrømme eller vejen ud af ledighed.
    • For mig er undervisning ikke bare tilbagelænede kursister foran en tavle. Nej, du skal op ad stolen, reflektere med dine medstuderende og selv bidrage til læringen.

Hanne Bros’ baggrund

Uddannet proceskonsulent hos Go Proces i Århus med uddannelse på professionshøjskolen UCC/KLEO i København (2009). Cand. public fra Aarhus Universitet 2016 med speciale i læring og kompetenceudvikling.

Har desuden videreuddannet sig på den fleksible diplomuddannelse i ledelse og organisation på professionshøjskolen Metropol/Niels Brock (2010-2012). Afgangsprojekt om kommunikation i en mindre håndværksvirksomhed.

Mit teoretiske fundament som konsulent er social- og samfundsvidenskabelig tænkning såsom Gregory Bateson, Kenneth Gergen, David Cooperrider, Barnett Pearce, Peter Senge, Peter Lang, Axel Honneth, Erving Gofmann og moderne ledelseslitteratur. Det kan også være danskerne Steen Hildebrandt, Helle Hein, Helle Alrø, Gitte Haslebo, Allan Holmgren, Carsten Hornstrup.

Mød mig på LinkedIn, hvis du vil vide mere om mig.

Som journalist har jeg bl.a. været redaktør på karrierehåndbog for ingeniører gennem syv år. Speciale: Arbejdsmarked og uddannelse.